Leave Your Message
  • Telefoni
  • I-meli
  • Whatsapp
  • Wechat
    6C2CAC4D-3215-496f-9E70-495230756039h53
  • Le fa'afefeteina o le matagi o pou moli alumini

    Tala Fou a le Kamupani

    Tala Fou Categories
    Tala Fou Fa'apitoa

    Le fa'afefeteina o le matagi o pou moli alumini

    2023-11-27 19:40:03
    O le malosi o le matagi o pou moli alumini e vavalalata vavalalata ma latou lava fausaga ma meafaitino. O pou moli alumini faʻaonaponei faʻaonaponei o loʻo faia i mea faʻapipiʻi alumini malosi maualuga, lea e faigata ma umi, ma e mafai ona faʻamalosia lelei le aʻafiaga mai mea mai fafo. I le taimi nei, o nisi o pou moli ua mamanuina e faʻapipiʻi ai fausaga faʻapitoa, e pei o le faʻateleina o le ogatotonu o le kalave o le pou ma le faʻaaogaina o se mamanu faʻalua-lima, e faʻaleleia atili ai a latou matagi. O le savili tetee o pou moli alumini o loʻo faʻamalamalamaina auiliili i lalo.
    moli moli (24)ygq
    • 64eeb100j6
      01
      Muamua lava, o le pou moli alumini alumini e faia i mea faʻapipiʻi alumini maualuga. O mea faʻapipiʻi alumini e iai le malosi ma le malosi, e le faigofie ona aʻafia i mea i fafo ma e mafai ona faʻamalosia lelei le aʻafiaga o le matagi faʻapea foi ma le puipuia o le mautu atoa o le pou.
    • 64eeb104jp
      02
      Lona lua, o pou moli alumini alumini ua fuafuaina e mafaufau i mea e pei o le faʻateleina o le ogatotonu o le kalave ina ia faʻaleleia atili ai a latou matagi.
      Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faavae mamafa i lalo o se pou moli e mafai ona faʻateleina le ogatotonu o le kalave ma faʻaleleia lona mautu. E le gata i lea, o le paʻu moli alumini alumini faʻatasi ma le faʻaogaina o lima e lua e mafai ona sili atu le faʻasalalauina o le mamafa o le matagi ma aloese mai le tele o aʻafiaga i luga o le pou.
    • 64eeb10a4u
      03

      E le gata i lea, e tatau ona gauai atu i le mamanu mautu ma le lelei o le fausaga o pou moli i le taimi o le gaosiga ma le faʻapipiʻiina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona faʻaogaina ipu alumini mafiafia poʻo isi mea e faʻateleina ai le malo ma le mautu o le pou moli e puipuia ai mai le faʻafefe poʻo le gau i lalo o le gaioiga a le matagi.

    I le faaiuga, o le malosi o le matagi o le alumini alumini moli pou e faalagolago i le tele o mea, e aofia ai meafaitino, fausaga, mamanu ma le gaosiga. O le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi alumini alumini malosi e gaosia ai le pou moli alumini, faʻamalosia le kalave mamanu o le ogatotonu ma le mautu o le fausaga e mafai ona faʻaleleia lelei ai le faʻafefe o le matagi o le pou masani tuʻufaʻatasia multifunctional ma faʻamautinoa lona saogalemu i le ogaoga o le tau.