Leave Your Message
Introduktion til valg af trafikskilte

Virksomhedsnyheder

Nyhedskategorier
Udvalgte nyheder

Introduktion til valg af trafikskilte

2023-11-27 19:32:39

Pælehøjde og materiale: Højden på færdselstavlens stang bør bestemmes i henhold til vejens bredde og trafikafvikling. Generelt gælder det, at jo bredere vejen er, jo større er trafikken. Højden på stangen skal være højere. Materialet på stangen bør også overvejes for dets holdbarhed og vindmodstand, og generelt er rustfrit stål og aluminiumslegeringer de mere almindelige valg.

Oplyst fyrtårn (15)jow

Pæleform og farve: Formen og farven på en trafikskiltpæl skal matche trafikskiltet. Det bærer, så bilister og fodgængere hurtigt og præcist kan identificere og forstå trafikinformation. Generelt er runde og firkantede pæle de mere almindelige valg, og farven bør bestemmes af skiltet krav.
Måden stangen er monteret på: Trafikskilte skal monteres efter vejen, generelt kan du vælge jordinstallationen eller fastgøres på vejkanten. Når du vælger en monteringsmetode, skal der tages hensyn til stangens stabilitet og sikkerhed samt dens indvirkning på vejtrafikken.
Kort sagt er valget af de rigtige færdselstavler afgørende for sikkerheden og smidigheden i vejtrafikken, som skal bestemmes i forhold til vejforholdene og kravene til færdselstavler. Samtidig skal du, når du installerer og vedligeholder trafikskilte, være opmærksom på deres stabilitet og sikkerhed for at sikre en jævn og sikker vejtrafik.